Partit suspès per la pluja!!!

Es jugarà el dissabtes 27 de desembre: suspès per neu!!!

No sabem quan s'intentarà jugar de nou!!!

Posició: 11è

El partit es juga finalment al nou camp municipal de la Bisbal el diumenge 4 de gener a les 16 h amb el següent resultat:

Bisbalenc/EF Garrotxa 1-1

Bisbalenc: Sergio, Eduard, Piferrer, Elias (Monjo), Ribas, Quer, Jan, Xumetra, Donovan (Jony), Tostao (Pau), Miki (Serrano).

EF Garrotxa: Monsine, Turon, Linares, Eric, Soy, Roca, Uli, D.Roca (Galán), Aniol, Pagès (villatoro), Gainza.

Gols: 0-1 (29’) Eric. 1-1 (55’) Serrano.

Àrbitres: Juanes Vázquez. T.G.: Als locals Eduard, Quer, Jan i Donnovan; als visitants Linares, Aniol i D.Roca. T.V.: Cap.

Primera part igualada amb els dos conjunts buscant en tot moment la porteria rival. En la segona
meitat, el domini va passar a ser del conjunt local. El premi a l’insistència va arribar en el minut 55’ quan Serrano va aconseguir el 1-1 que seria definitiu. El Bisbalenc va tenir opcions de guanyar però li va faltar sort de cara a porteria (EL 9).