Jornada 1: Bisbalenc - Olot

Bisbalenc/Olot 3-4

Bisbalenc: Sergio, Eduard (Jan), Piferrer, Gimeno, Bonet, Soler, Quer, Garde (Bou), Monju, Donovan (Ribes), Roger (Xumetra)

Olot: Reig, Juanjo, Alves, Berga (Freixes), Armengol, Villaplana, Pujolar, Toti (Gabri), Robert (Isaac), Roger, Alonso.

Gols: 0-1 (3’) . 0-2 (16’) Alonso. 0-3 (39’) Robert. 1-3 (56’) Bonet. 1-4 (58’) Pujolar. 2-4 (72’) Bonet de penal. 3-4 (77’) Bonet de penal.

Àrbitre: Amoreti Zarco. T.G.: Als locals Piferrer, Bonet i Garde; als visitants Alves, Villaplana, Toti, Gabri i Alonso.

Victòria agònica de l’Olot en un matx trepidant
Bona primera part de l’Olot que gràcies a la seva efectivitat de cara a porteria va poder anar al descans amb un 0-3 a favor. En la segona meitat, la força de voluntat del Bisbalenc va posar
emoció a l’encontre, ja que, després del 3-4 en el minut 77, va disposar d’alguna oportunitat per
arribar a empatar. Al final, doncs, matx entretingut i amb 7 gols, en el qual el col·legiat va xiular tres penals (El9).