Sant Hilari/Bisbalenc: 2-1
Sant Hilari: Pane (Robert), Taverner (Talavera), Brú, Criado (Cristian), Freixas, Artau, Franc, Padrós (Moraño), Enric (Prat), Rachid, Ramos.
Bisbalenc: Sergio, Eduard (Sabater), Piferrer, Elias, Litus, Giméno, Quer, Costa (Serrano), Arnau, Ribas, Donnovan.
Gols: 1-0 (10’) Franc. 1-1 (18’) Ribas. 2-1 (32’) Franc.
Àrbitre: Vila Pons. Targetes grogues: Al local Brú i als visitants Quer, i Costa. Targetes vermelles: Al visitant Xumetra (43’) jugador suplent.
El Sant Hilari va celebrar el títol de lliga amb la seva afició.Després que divendres el comitè d’apel·lació donés per acabat el partit entre Olot i Sant Hilari (1-2), l’alegria es va desfermar per tota la població. El partitd’ahir era el de menys, tot i que el mal temps va diluir la festa, els jugadors del Sant Hilari, comandats pel seu tècnic Jordi Bonet, volien disfrutar del joc i oferir una nova victòria a l’afició. I ho van aconseguir (2-1). En l’inici del matx, el Bisbalenc, molt esportivament, va fer el passadís de campió als locals. Abans del servei inicial, l’actual junta directiva va homenatjar els ex-presidents de l’entitat encara vius. En el minut10, Franc va aprofitar la primera ocasió que va tenir per marcar el 1-0. Només vuit minuts més tard el Bisbalenc va reaccionar i va empatar el partitde nou amb un gol obra de Ribas. Encara en la primera meitat Franc va avançar els locals amb un gol molt plàstic. La resta de minuts van ser plàcids per als dos porters. Els visitants van emprarm assa duresa. Al final del partit hi va haver festa a Sant Hilari: es va repartir cava i galetes per tots els presents i els jugadors juntament amb l’afició van celebrar junts l’ascens. La junta analitza ara el fet de jugar a preferent. El Sant Hilari ha estat campió sense discussió (amb 8 punts més que el segon) (El 9).