Bisbalenc/Olot 2-1

Bisbalenc: Resta, Litus, Edu, Piferrer, Alias, Arnau, Quer, Soler (Costa), Barnis (Jan), Ribes (Serrano), Pau (Donovan).

Olot: Reig, Juanjo, Ullé (Franc), Prieto, Berga, Abel, Eric, Gabri (Pedro) Isaac (Jonathan), Roger, Pujolar.

Gols: 1-0 (12’) Ribes. 1-1 (17’) Eric. 2-1 (78’) Piferrer.

Àrbitre: González Aguilera. T.G.: Als locals Alias i Ribes; als visitants Ullé i Franc. T.V.: Cap.

El Bisbalenc sorprèn l’Olot, que rep dos gols per primer cop. Partit vibrant i victòria contrapronòstic del Bisbalenc, que va jugar de tu a tu contra un rival superior en tots els aspectes. El triomf, a més, té un mèrit afegit perquè els locals van haver de jugar amb el porter dels juvenils, Resta, després que el titular es lesionés durant l’escalfament. L’Olot va reaccionar a l’1-0 empatant cinc minuts després, però els locals van acabar trencant la igualtat a dotze minuts del final. Aquesta temporada, l’Olot no haviarebut mai més d’un gol per partit (El9).